Vi tillverkar dynor till båtar, husbilar, husvagnar och trädgårdsmöbler. Dynor kan sys på olika sätt. De kan sys med bara nervikta hörn eller med riktig kant runt om vilket ser betydligt prydligare ut men lite dyrare. Vi har ett stort urval av tygprover. Vi använder ett undertyg, som inte angrips av mögel och klär sitt- och ryggstödsytor med en så kallad fiberfill, en vit vadd som förbättrar komforten och gör att dynorna ser lite ”fluffiga” ut. Det håller även tyget uppsträckt så att man slipper fula veck med tiden.Självklart använder vi klädda knappar, om så önskas, för att fixera tyget till polyetern, och syr i en dragkedja i botten så att tyget kan tas av vid eventuellt tvättbehov. Missa inte möjligheten att få en helt kondensfri koj med en insydd luftspaltmatta.

Sover du i DUX-säng med spiralfjädrar och bäddmadrass hemma, och på 20 år gamla nedsuttna och solkiga polyestermadrasser på båten? Då är det kanske dags att förnya. Kanske spiralmadrasser även i båten? För bästa komfort form syr vi även bäddmadrasser, som för övrigt gör det lättare att bädda.

Vi har egen tillverkning av spiralfjäder- madrasser. Merkostnaden jämfört med en vanlig madrass är ca 2000 kr per kojplats. Jämför priset med vad en massproducerad vanlig spiralfjädermadrass för hemmabruk kostar, så inser du, att du kan unna dig den ultimata komforten även ombord. Fjädrarna rostar inte och ger en överlägsen komfort.

Tel 070-335 14 65
Maila  camilla@cbmarine.se
Här finns vi  Karta